15. Dez 2020, 14:00 Uhr - 15:00 Uhr | Interne Serviceseiten, Hochschule, International

Self-care

Reihe
Digitale Gesundheitswochen
hochschulöffentlich

Im Rahmen des Gesundheitsmanagements bietet die Universität Erfurt Digitale Gesundheitswochen für ihre (internationen) Studierenden und Mitarbeiter*innen an. Die 50. KW steht unter dem Motto "Finde deine Struktur auch zu Hause". Der Workshop "Self-care richtet sich ausschließlich an ausländische Studierende.

All day long we run after tasks and to-do lists, often with care for ourselves falling behind. Visit our online seminar and identify your own needs, so that in the next step we can learn how to be good to ourselves. We want to recognise and increase our own self-esteem and integrate self-care as an important competence into our everyday life.

Jens Panse
Universitäres Gesundheitsmanagement