11. Dez 2020, 12:00 Uhr - 13:00 Uhr | Interne Serviceseiten, Hochschule, International

Workshop Uni at Home for international students

Reihe
Digitale Gesundheitswochen
Referent(en)
Psychologin Runa Roßkamp
hochschulöffentlich

Im Rahmen des Gesundheitsmanagements bietet die Universität Erfurt Digitale Gesundheitswochen für ihre (internationen) Studierenden und Mitarbeiter*innen an. Die 50. KW steht unter dem Motto "Finde deine Struktur auch zu Hause". Der 2. Workshop "Uni @ Home" richtet sich ausschließlich an ausländische Studierende.

Do you find it hard to concentrate on studying at home and you feel that you can't find a good daily structure? In our workshop we will show you how to organise yourself optimally at home and how to stay motivated and productive even after a long day of studying. Our tips and tricks will help you to have a successful university day @ home!

Jens Panse
Universitäres Gesundheitsmanagement